Groepsrondleiding

Het Leolux Visitor Center is bijzonder geschikt voor groepsarrangementen. Denk daarbij aan een personeelsuitje of een bezoek met je studie, vereniging of (business)club. De rondleiding bij Leolux begint met een kopje verse koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna voert een boeiende film je langs de rijke historie van Leolux. Vervolgens neemt de rondleider jullie mee door de Leolux-designmeubelfabriek om het volledige productieproces te ontdekken.

Reserveren

Via het formulier kun je een groepsrondleiding reserveren. Ook kun je ons bellen of e-mailen voor meer informatie of om een reservering door te geven.

   

Contact

Leolux Visitor Center
Marinus Dammeweg 42
5928 PW Venlo

Telefoon: +31 (0)77-3877222
E-mail: visitorcenter@leolux.nl

       

Praktische informatie

  • Reserveren is noodzakelijk
  • Natuurlijk kunnen wij het bezoek ook invullen op basis van jullie specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • ​De kosten voor groepsrondleiding (vanaf 15 personen) bedragen € 10,- p.p. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mailbevestiging met de betalingsmogelijkheden.
  • Een bezoek is mogelijk van 10.00 uur tot 12.30 uur of van 14.00 uur tot 16.30 uur (alleen op werkdagen en met uitzondering van de vrijdagmiddag). Zo kunnen wij instaan voor productieactiviteit in de fabriek.
  • Het Leolux Visitor Center is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook is er ruime parkeergelegenheid. Plan hier je route.

Je gegevens
Hoe heb je ons gevonden?*


(* = verplicht veld)

Als je het ingevulde formulier verstuurt, ga je akkoord met de voorwaarden uit ons privacystatement met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.