Particuliere rondleiding

Je rondleiding bij Leolux begint met een kopje verse koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna voert een boeiende film je langs de rijke historie van Leolux. Vervolgens neemt de rondleider je mee door de Leolux-designmeubelfabriek om het volledige productieproces te ontdekken.

Op dit moment zijn alle rondleidingen volgeboekt.

Binnenkort zijn er weer nieuwe datums beschikbaar, dus houd deze pagina goed in de gaten.

Reserveren

Reserveer hier je rondleiding. Je sluit dan aan bij de andere particulieren die een rondleiding gereserveerd hebben op die dag. Wil je een aparte groepsrondleiding volgen? Reserveer dan op de speciale pagina voor groepsrondleidingen. Ook kun je ons bellen of e-mailen voor meer informatie.

 

Contact

Leolux Visitor Center
Marinus Dammeweg 42
5928 PW Venlo

Telefoon: +31 (0)77-3877222
E-mail: visitorcenter@leolux.nl

    

Praktische informatie

  • Reserveren is noodzakelijk.
  • Een bezoek duurt ongeveer 2,5 uur en start om 10.00 uur of om 14.00 uur (alleen op werkdagen en met uitzondering van de vrijdagmiddag). Zo kunnen wij instaan voor productieactiviteit in de fabriek.
  • De kosten voor een individuele rondleiding bedragen € 12,50- p.p. Na je aanmelding krijg je van ons een e-mailbevestiging met daarin ook de juiste betaalinformatie.
  • Het Leolux Visitor Center is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook is er ruime parkeergelegenheid. Plan hier je bezoek